Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прибирання міста

Вівторок, 18 жовтня 2022, 14:21

Цієї зими у Львові задіють понад 130 одиниць комунальної снігоприбиральної техніки

прибирання міста

Для прибирання доріг від снігу у місті залучать 139 одиниць комунальної техніки та ще 154 одиниці приватної.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у місті підготували до роботи в зимовий період 139 одиниць комунальної техніки, а у разі необхідності буде залучено ще 154 одиниці приватної.

Також вже придбано 5,9 тис. м³ піскосоляної суміші.

"Протягом минулого тижня ми проводили обстеження стану готовності комунальних ШРП до роботи в осінньо-зимовий період. Мова про готовність спецтехніки та обладнання для механізованого прибирання міста від ожеледиці та снігу. До виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста заплановано залучати комунальну спецтехніку та спецтехніку організацій, з якими додатково укладено договори.

Відтак, у стані готовності 139 одиниць техніки. Додатково районними адміністраціями укладено договори з організаціями різних форм власності на залучення ще 154 одиниці додаткової прибиральної техніки. Вся техніка обладнана GPS-трекерами" – наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Крім цього, районні адміністрації проводять закупівлю протиожеледних матеріалів: піскосоляної суміші, технічної солі та піску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.