Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

zz.te.ua

Четвер, 14 лютого 2013, 11:25

GPS-трекери встановлені на понад 630 автобусах у Львові

Львівські перевізники облаштували навігаційними GPS-трекерами 630 автобусів.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Перевізники продовжують роботу щодо встановлення пристроїв супутникової навігації на транспортних засобах, що обслуговують автобусні маршрути загального користування. За інформацією перевізників, GPS-пристроями вже облаштовані 192 автобуси АТП №1, 136 автобусів ТзОВ «Фіакр Львів», 125 автобусів (відповідно до договорів), а також до 10 резервних автобусів ПАТ ЛАТП 14630, 81 автобус ТзОВ «Успіх БМ» та 102 автобуси ТзОВ «Міра і К».

Нагадаємо, відповідно до договорів, трекери мали би бути встановлені на 607 транспортних одиницях, адже для обслуговування міських автобусних маршрутів АТП № 1 мало б забезпечити 161 одиницю транспорту, ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Міра і К» та ПАТ ЛАТП 14630 – по 125 автобусів, ТзОВ «Успіх БМ» – 71 автобус.

Як повідомлялося раніше, станом на 10 січня, роботу вже 464 автобусів почали моніторити за допомогою GPS.

Нагадаємо, електротранспорт Львова вже повністю облаштований GPS пристроями, проте водії виступають проти такого нововведення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.