Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Ткацька, 27

prozorro.sale

Четвер, 20 жовтня 2022, 14:46

У Львові за понад три мільйони продали будівлю меблевого цеху

вул. Ткацька, 27

Львівська міськрада продала львівському підприємцю за 3,3 мільйона гривень двоповерхову будівлю на вул. Ткацька, 27.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro будівлю на вул. Ткацька, 27 у Львові, загальною площею 512,7 кв.м.

Аукціон стартував 19 жовтня, участь у ньому взяли ТзОВ "Преміум Газ" та Роман Біжок, які запропонували за будинок 3 777 777 грн та 3 811 800 грн відповідно. Переможцем обрали Романа Біжка, а початкова вартість закупівлі становила 3 394 294,43 грн.

Двоповерховий будинок на вул. Ткацька, 27 є виробничим приміщенням – будівлею меблевого цеху. Її вже виставляли на аукціон у 2020 році, проте тоді взяли участь у ньому не зголосився жоден учасник. Тоді будівлю планували продати за 4 920 000 грн. 

Вулиця Ткацька частково забудована житловими, переважно одно- та двоповерховими будинками, зведеними наприкінці XIX – на початку XX століття. Значну частину вулиці займають промислові підприємства.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Роман Біжок з 1999 року зареєстрований як фізична особа-підприємець, займається установленням та монтажнм машин і устатковання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.