Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 24 жовтня 2022, 15:59

У Львові збудують новий павільйон для ринку Любінське сяйво

візуалізація

Виконком дозволив збудувати новий торговельний павільйон для теперішнього ринку "Любінське сяйво".

Сьогодні, 24 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на нове будівництво ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" торговельного павільйону (комунального ринку) на вул. С. Петлюри (біля будинку № 11-Б) – вул. Садовій у Львові.

Торговельний павільйон збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,1042 га, що передбачена для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про будівництво торговельного павільйону висотою 5,7 метра із паркомісцями та інженерними комунікаціями, куди переїде теперішній ринок "Любінське сяйво".

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, новозведена будівля буде сучасним павільйоном. Окрім торгових площ, тут передбачать розмістити також приміщення для адміністрації ринку та лабораторії. Заїзд на територію ринку буде із вулиці Підміської.

Натомість на місці теперішнього ринку облаштують громадський простір.

Земельна ділянка, на яких зведуть павільйон, належить до зони ТР-2 – зона транспортної інфраструктури (вулична мережа) поза межами червоних ліній відповідно до плану зонінгу Залізничного району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.