Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Білинський

Фб Білинського

Четвер, 27 жовтня 2022, 12:19

Магістр Білинський очолив Інститут дітей урбаніста Шміда

Ростислав Білинський

Ростислав Білинський очолив ЛКП "Інститут просторового розвитку" замість Олега Шміда.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 26 жовтня, під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив нового директора Львівського комунального підприємства "Інститут просторового розвитку" Ростислава Білинського.

"Тривалий час Інститут просторового розвитку очолював пан Шмід. У нього закінчився контракт. Він далі залишається позаштатним радником міського голови. Фактично, останні 8 місяців Інститутом керував у статусі виконуючого обов'язків Ростислав Білинський. Пан Ростислав показав себе з хорошого боку, тому ми прийняли рішення призначити його керівником Інституту просторового розвитку" – заявив Андрій Садовий.

Зазначимо, Ростислав Білинський з березня 2022 року був в. о. директора ЛКП "Інститут просторового розвитку", до цього у 2021-2022 роках перебував на посаді заступника директора ТзОВ "Львівські лінії" (розробка та робота над містобудівною та транспортною концепцією "Залізничне серце Євразії"), а з 2016 року працював архітектором І категорії у ЛКП "Інститут просторового розвитку" та був керівником об'єктів: "Реконструкція площі Двірцевої", "Реконструкція вул. Чернівецької (від вул. Городоцької до пл. Двірцевої)", "Реконструкція вул. Залізничної (від вул. Городоцької до буд. №19)", "Будівництво проєктованої вулиці від вул. Суботівської до мікрорайону Рясне".

Білинський закінчив НУ "Львівська політехніка", магістр за спеціальністю "архітектор".

Нагадаємо, з березня й до жовтня цього року вже колишній директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід, який очолив це підприємство у 2016 році, продовжував перебувати у відпустці власним коштом.

Також Шмід з 2012 року був начальником відділу велодорожньої інфраструктури ЛКП "Львівавтодор", а у 2011-2015 роках працював позаштатним радником міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.