Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ротонда у Стрийському парку

ProZorro

Четвер, 27 жовтня 2022, 13:07

Закинуту ротонду в Стрийському парку здали в оренду під кафе

ротонда у Стрийському парку

Львівська міськрада здала в оренду три споруди у Стрийському парку для облаштування тут кафе або магазину.

Про це повідомляю управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Управління комунальної власності Львівської міськради здало в оренду на аукціонах три споруди, що розміщені на центральній алеї у Стрийському парку й належать до спадщини щорічної міжнародної ярмарки "Східні Торги", яка відбувалась в 1920-1930 роках. 

Зокрема:

- вартість оренди ротонди (колишнього павільйону кондитерської фірми Sarotti, акції якої належали компанії Nestlé, площа 44,5 м²) зросла майже у 17 разів від стартової та становить 165 101 грн;

- вартість оренди кубічного павільйону колишньої цегельні Felicja з Рудок (площа 14,4 м²) зросла майже у 19 разів від стартової та становить 65 200 грн;

- вартість оренди колишнього тютюнового павільйону (площа 24,9 м²) зросла у 10,5 раза від стартової та становить 60 001 грн.

Міськрада здала ці споруди в оренду на 5 років для облаштування тут кафе або магазину.

Зазначимо, раніше в управлінні комунальної власності міськради наголошували, що ротонда не є пам’яткою культурної спадщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.