Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 14:03

У Львові встановили контейнери для збору бляшанок з яких виготовлятимуть окопні свічки

Львів

У Личаківському районі розмістили 10 контейнерів зі збору бляшанок задля виготовлення окопних свічок на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" розмістило на контейнерних майданчиках у Личаківському районі 10 резервуарів для збору бляшанок для виготовлення окопних свічок для ЗСУ.

Контейнери розмістили на вул. Барвінських, 16; Лисенка, 32; Мучна, 32; Юрія Руфа, 5 (колишня вул. Некрасова); Ніжинська, 9; Парфановичів, 3; Піскова, 17; Смольського, 7; Черемшини, 6 та Чернігівська, 7. 

"Окопні свічки роблять із бляшанок, картону й парафіну. Маленька окопна свічечка не боїться ні вітру, ні дощу-снігу. Добре сушить бліндажі, придатна для розведення вогнища, опалення невеликих приміщень чи для підігріву або приготування їжі, а то й просто, щоб зігріти долоні. Військові радо використовують цей засіб у повсякденні, тож й потреби чималі.

Відтак закликаємо не викидати жерстяні бляшанки, а мити, сушити й приносити їх на наші майданчики для збору ТПВ. Надалі їх передаватимуть волонтерам, які й виготовлятимуть з них окопні свічки для потреб ЗСУ" – наголосили у "Львівспецкомунтрансі". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.