Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 1 листопада 2022, 09:50

У Львові прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Романом Стерхалюком, Раджем Калимбаєвим та Володимиром Власовим.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 1 листопада, Львів прощатиметься з бійцем 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Романом Стерхалюком, бійцем 115-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ Раджем Калимбаєвим та бійцем 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Володимиром Власовим, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Об 11:00 год розпочнеться Чин похорону Романа Стерхалюка у Церкві святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (вул. Віри, Надії, Любові, 10). Поховають військовослужбовця на Голосківському кладовищі.

О 15:00 год розпочнеться Чин похорону Раджа Калимбаєва та Володимира Власова у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11). О 15:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі. 

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.