Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Угорської митниці

Вівторок, 1 листопада 2022, 13:52

Угорські митники виявили у Тисі матрац з цигарками, виготовленими на фабриці у Винниках

контрабанда

У річці Тиса угорські митники виловили матрац із 10 тисячами пачок контрабандних цигарок Винниківської тютюнової фабрики.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У понеділок, 21 жовтня, працівники Національної податкової та митної служби Угорщини виловили у річці Тиса на кордоні з Україною гумовий матрац із 10 тисячами пачок контрабандних цигарок ТМ Compliment, виготовлених на Винниківській тютюновій фабриці.

Як заявили в Угорській митниці, матрац вдалося витягнути на берег, а загальну вартість контрабандної партії оцінили у 21 мільйон HUF (угорський форинт) або 1,9 млн грн.

"До гумового матраца, в якому лежали контрабандні цигарки, були прив'язані запаковані коробки. Наші працівники слідували за матрацом, що дрейфує,  і витягли його на човні на берег. У пакунках ховалися приблизно 10 тисяч ящиків тютюну" – йдеться у повідомленні митниці Угорщини.

Зазначимо, ТМ Compliment належать українській компанії Marvel International Tobacco Group, виробництво якої здійснюється на Винниківській тютюновій фабриці.

За даними дослідження інституту Kantar Україна за вересень 2021 року, 62% тютюнових виробів, які нелегально реалізуються в Україні як експортна або Duty Free-продукція, мають позначку виробництва Винниківської тютюнової фабрики та марковані як не призначені для продажу всередині країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.