Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

baseofmp3.com

Четвер, 14 лютого 2013, 18:54

Nestl? інвестувала в "Світоч" 130 млн. грн. за 2012 рік

Компанія-виробник продуктів харчування Nestl? інвестувала в кондитерське виробництво на львівській фабриці "Світоч" 130 млн грн, а загальна сума інвестицій у виробництво склала 235 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії. 

Зокрема, збільшились потужності наявного устаткування, в експлуатацію були введені нові лінії з виробництва батончиків LION, збільшились потужності з виробництва начинок, встановлена лінія з випуску цукерок "Зоряне сяйво".

Загалом у 2012 році швейцарський холдинг збільшив продажі в Україні на 5,4% порівняно з 2011 роком.

"В 2013 році ми очікуємо прискорення росту за рахунок зміцнення позицій наших головних брендів на ринку та продовження політики виведення нових продуктів", – повідомляється з посиланням на генерального директора Nestl? в Україні Яну Михайлову.

Як відзначає компанія, в минулому році вона продемонструвала зростання практично у всіх категоріях українського ринку, а найбільше – в категоріях дитячого харчування та корму для тварин.

В повідомленні компанії вказується. що в минулому році її бренд "Торчин" збільшив свою частку, незважаючи на загальне зменшення попиту в сегменті холодних соусів (майонез, кетчуп, гірчиця, готові соуси). За її даними, в категорії продуктів швидкого приготування, своє лідерство в минулому році утримала торгова марка "Мівіна" .

Зазначимо, що компанія Nestl? S. A. (Швейцарія) є найбільшим виробником продуктів харчування в світі. Штат компанії нараховує 280 тис. співробітників. На сьогодні Nestl? належить 449 фабрик у 83 країнах світу. Річний об’єм продажів Nestl? у світі у 2012 році досяг 92,2 млрд швейцарських франків.

На українському ринку компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAF?, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін.

У 1998 році  Nestl? S.A. придбала пакет акцій ЗАО "Львівська кондитерська фабрика "Світоч". В травні 2003 року в Києві засновано ООО "Нестле Україна". Наприкінці 2003 року Nestl? S. A. придбала 100% акцій підприємства "Волиньхолдинг" (ТМ "Торчин"). В 2010 році Nestl? S. A. стала власником ООО "Техноком", власником виробника продуктів швидкого виготовлення під  ТМ "Мівіна".

Джерело: Дело.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.