Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дрон

Понеділок, 14 листопада 2022, 12:08

Львівське комунальне підприємство витратить 350 тисяч на дрони

дрон

КП "Адміністративно-технічне управління" замовило квадрокоптери за 350 тисяч гривень у київської фірми.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" провело тендер у системі ProZorro на придбання квадрокоптерів, які переможець тендеру має поставити впродовж 8 листопада – 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 2 листопада, участь у ньому взяли лише одна компанія – ТОВ "Секур Інтеграція" з пропозицією у 349 965 грн, яку й оголосили переможцем.

Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 350 342 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав поставити комунальному підприємству два квадрокоптери Autel EVO II Pro Enterprise Rugged Bundle, до складу яких мають входити: пульт дистанційного керування, зарядний пристрій, кабель живлення, зарядний кабель RC, батарея, гучномовець, прожектор, стробоскоп.  

Все обладнання має бути укомплектоване інструкцією або керівництвом до використання. Гарантійний термін повинен складати не менше, ніж 12 місяців, а квадрокоптери мають бути новими. 

Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Секур Інтеграція" зареєстрована з 2014 року у Києві, займається гуртовою торгівлею побутовими електротоварами й електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення. Власником фірми є киянин Петро Івасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.