Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Четвер, 3 листопада 2022, 16:57

У Львові відкрили шість паркувальних майданчиків на 115 місць

паркування у Львові

На вул. Котлярській, Горської, Тобілевича, Політехнічній, Русових та пл. Липневій запрацювали нові паркувальні майданчики.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

У Львові запрацювало 6 нових майданчиків для платного паркування авто, загальною кількістю 115 місць на вул. Котлярська, вул. А.Горської, вул. І.Тобілевича, вул. Політехнічна, вул. Русових та пл. Липнева.

Відповідно до результатів конкурсу, оператором паркувальних майданчиків стало ЛКП "Львівавтодор". Вони працюватимуть з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год.

"Мешканці, які проживають у будинках, прилеглих до паркувальних майданчиків, можуть придбати пільговий абонемент та здійснювати оплату за паркування зі знижкою – лише 3 грн/год. А ті, на кого не поширюється пільговий абонемент, можуть придбати загальний абонемент у різних зонах паркування" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, на початку жовтня Львівська міськрада оголосила конкурс з визначення оператора платного паркування у 19 майданчиках в Галицькому, Личаківському, Франківському та Шевченківському районах, загальною кількістю 363 машиномісця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.