Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

comments.ua

П'ятниця, 15 лютого 2013, 12:03

Коломойський будуватиме спорткомплекс з Євробаскету-2015 у Львові

Інвестором спортивної арени до Євробаскету-2015 у Львові готова стати компанія United Basketball Investment, що входить у структури Ігоря Коломойського. 

Про повідомив директор ТзОВ "БК "Політехніка – Галичина" Кирило Погостинський.

"Будівельні роботи готова здійснювати компанія Division. Загалом, потенційний інвестор задоволений пропозицією будувати арену на вулиці Ряшівській (проектованій)", – наголосив Погостинський.

За його словами, в порівнянні з ділянкою на вулиці Липова Алея, на Ряшівській набагато зручніша транспортна розв’язка, є житловий масив, зокрема, три студентські гуртожитки. 

"Це наші основні вболівальники, яким не потрібно буде витрачати гроші на проїзд, і вони із задоволенням сюди ходитимуть. Поруч буде торговий центр "Леополіс", аеропорт. Я думаю, що у подальшому тут буде збудовано готель. Місце дуже добре",  сказав Погостинський.

Однак, зауважив він, виникають труднощі з підземними комунікаціями, які тут знаходяться, оскільки поки нема точних даних щодо мереж.

"І нема найголовнішого - відповіді від компанії-забудовника, яка повинна прив’язатися до цього місця і спробувати "посадити" цей палац спорту тут, якоїсь візуалізації. І після цього – відповіді, що ми готові тут будувати. Я думаю, що ніяких проблем ні з боку міської влади, ні з боку обласної влади не буде. Навпаки, що нам буде повне сприяння у найкоротші терміни усе збудувати", – сказав Погостинський.

Він зауважив, що про вартість арени поки говорити зарано, але останні такі об’єкти в Європі обійшлися у близько 50 млн доларів.

Нагадаємо, вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що баскетбольну арену для Євробаскету-2015 у Львові збудують на вулиці Ряшівській. 

Раніше ж, згідно з ухвалою на сесії Львівської міської ради, будівництво планували на вул. Липова Алея, 5, у зв'язку з чим розгорівся скандал

Джерело: Українська правда

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.