Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 15 листопада 2022, 14:48

Комунальне підприємство Львова витратить майже мільйон гривень на планшети

Львів

КП "Адміністративно-технічне управління" замовило 100 планшетів за 824 тисяч гривень у підприємця з Хмельниччини.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" провело тендер у системі ProZorro на придбання планшетів, які переможець тендеру має поставити до 21 листопада 2022 року.

Аукціон стартував 4 листопада, участь у ньому взяли фізичні особи-підприємці Богдан Лисак та Ярослав Огородник, які запропонували продати планшети за 824 380 грн і 824 388 грн відповідно. Переможцем обрали Богдана Лисака, а очікувана вартість послуг становила 900 000 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав поставити комунальному підприємству 100 планшетів Lenovo Tab М10 Plus з операційною системою Android 4.4 і вище, оперативною пам'яттю від 2 ГБ, діагоналлю екрана не менше 10 дюймів та габаритами не менше 159 х 240,2 х 7,85 мм.

До складу закупівлі мають входити: планшет, зарядний пристрій, USB-кабель та документація.

Все обладнання має бути укомплектоване інструкцією або керівництвом до використання. Гарантійний термін повинен складати не менше, ніж 12 місяців, а планшети мають бути новими.

Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Закупівля здійснюється на виконання рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №949 від 13 жовтня цього року про передачу матеріально-технічних засобів, однак міськрада його не оприлюднила через наявність інформації щодо питань оборони.

За даними аналітичної системи YouControlБогдан Лисак зареєстрований як фізична особа-підприємець з кінця серпня 2022 року у Кам'янець-Подільському Хмельницької області, займається гуртовою торгівлею комп'ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.