Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт обігріву

lv.dsns.gov.ua

Вівторок, 8 листопада 2022, 16:53

У Краківці встановили перші мобільні пункти обігріву

пункт обігріву

У пункті пропуску "Краківець" встановили мобільні пункти обігріву, де також надаватимуть медичну та психологічну допомогу.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні, 8 листопада, в пункті пропуску "Краківець" у рамках міжнародних навчань щодо надання допомоги громадянам, які прямують в країни ЄС, встановили мобільні пункти обігріву.

У цих пунктах обігріву люди зможуть перепочити, поїсти, випити теплого чаю, отримати теплі речі й засоби гігієни. У разі потреби там надаватимуть медичну та психологічну допомогу.

Крім цього, у мобільних осередках облаштована дитяча ігрова зона та простір для матерів із дітьми. Пункт тимчасового розміщення людей забезпечений належним зв’язком та доступом до інтернету.

"ДСНС готове в будь-який момент розгорнути мобільні пункти обігріву, щоб забезпечити комфортне перебування в пунктах пропуску громадян" – зазначив начальник ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.