Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 10 листопада 2022, 14:31

Львівська облрада планує оцінити корупційні ризики у своій діяльності

Львівська облрада

У Львівській облраді підготували проєкт рішення про оцінювання корупційних ризиків у діяльності облради.

Про це йдеться у проєкті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

У вівторок, 8 листопада, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак зареєструвала проєкт рішення про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Львівської обласної ради, яке депутати мають розглянути на наступному засіданні сесії.

Зокрема, як йдеться у проєкті рішення, облрада вирішила розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у своїй діяльності в форматі самооцінювання для розроблення та впровадження інструментів доброчесності й враховуючи висновок постійної комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань.

Для цього в облраді планують створити робочу групу з оцінювання корупційних ризиків, куди мають залучити керівників департаментів та представників громадськості.

Ця робоча група повинна впродовж  двох місяців після створення провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності облради й до 31 березня 2023 підготувати проєкт антикорупційної програми Львівської обласної ради та винести його на розгляд сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.