Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

drohobych-rada.gov.ua

Четвер, 10 листопада 2022, 16:09

Святий Миколай принесе чемним дрогобичам льодову ковзанку

Дрогобич

У парку Культури і відпочинку Дрогобича облаштують відкриту льодову ковзанку.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 10 листопада, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради надав дозвіл на розміщення льодової ковзанки Ice Land на вулиці Трускавецькій у парку Культури і відпочинку Дрогобича.

Йдеться про розміщення в парку тимчасової споруди – відкритої льодової ковзанки, яку обладнають за спеціальною технологією та яку встановлюватиме ТОВ "Зірки України", що має аналогічний досвід та вже реалізовувала схожі проєкти в інших містах України.

Ковзанку обладнають в парку Культури та відпочинку зі сторони вулиці Лепкого. У міськраді очікують, що реалізація проєкту допоможе вдихнути додатковий розвиток парку в зимовий період.

"Спорудження відкритої ковзанки в парку дасть можливість людям активно та з користю проводити вільний час взимку. Паралельно будемо розглядати варіанти часткового перенесення до парку Різдвяного ярмарку" – наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Найближчим часом компанія зможе приступити до підготовчих робіт.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Зірки України" зареєстроване у 2019 році в Кременчуці Полтавської області, займається театральною та концертною діяльністю. Власником фірми є мешканець Кременчука Олександр Шекера, який також є засновником громадської організації "Всеукраїнська асоціація цирків України".

Додамо, з листопада 2021 року на Площі Ринок у Львові відкрили льодову ковзанку, яка працювала до 10 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.