Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

одяг для військових

chervonograd-rda.gov.ua

П'ятниця, 11 листопада 2022, 11:46

У Червонограді релоковане підприємство розпочало пошиття одягу для військових

одяг для військових

Компанія "Чернігівський текстиль", яка релокувалася у Червоноград, поповнила свій асортимент одягом для військових.

Про це повідомляє Червоноградська районна військова адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

ТзОВ "Чернігівський текстиль", яке відновило свою діяльність у Червоноградському районі і яке займається пошиттям спецодягу, розширило асортимент свого виробництва одягом для військових, зокрема розвантажувальними жилетами та термобілизною.

"Чернігівчани переїхали самостійно, відновивши випуск продукції створили 25 робочих місць, серед працевлаштованих – внутрішньо переміщені особи. Червоноградщина має сприятливе географічне положення району, а саме прикордонна територія, яка межує з територією Республіки Польща, що дає можливість пришвидшити експорт/ імпорт сировини та продукції, а також зменшить навантаження на логістику" – наголосили у Червоноградській РВА.

Зазначимо, ТзОВ "Чернігівський текстиль" – це одне із 13 підприємств, які обрали Червоноградський район для нового місця роботи, 10 із них вже розпочали свою роботу.

Нагадаємо, станом на 26 липня 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.