олександр ковальчук,  15 лютого 2013

Люди. Єгор Грушин

Продовження співпраці Варіантів з сімферопольським сайтом studinfo.crimea.ua у межах їх соціально-медійного проекту "Люди" за участі мешканців Львова.

Мета даного проекту полягає у відкритті цінностей та культури повсякдення молоді від 18 до 25 через їх сприйняття базових концептів світу і життя, у демонстрації самоідентифікації особистості у соціумі, у співставленні образів реального і бажаного, у суб'єктивній реальності в об'єктивній дійсності. А також у дослідженні реакції читацької аудиторії щодо ототожнення з героєм інтерв'ю.

Отож, Єгор Грушин, 19 років. Композитор, піаніст.

Здоров'я. Про здоров'я я замислююся. Правда, не щодня, але це помилка усіх молодих людей. Я намагаюся не шкодити своєму організму свідомо. У мене, на щастя, немає шкідливих звичок. Я добре розумію, що від хвороб ніхто не застрахований, і як тільки відчуваю недугу, відразу намагаюся вилікуватися.

Їжа. Звичайно ж, їжа для мене не найголовніше в житті, але й вона не десь там на останньому місці. Це не лише спосіб отримання енергії впродовж дня, але і додаткове джерело задоволення. Я вважаю за краще вживати смачну та поживну їжу. Дуже люблю італійську кухню (пасту і піцу), а також японську і, звісно, українську кухню.

Гроші. Гроші для мене – це можливості. За допомогою грошей набагато легше і простіше домагатися поставлених цілей. Хоч фінанси і не є найважливішими в житті, але сказати, що вони мені байдужі – було б неправдою . Я, як і будь-яка людина, не хочу бути бідним. Хочу заробляти стільки, скільки дійсно заслуговую і поступово до цього йду. У мене немає конкретної "ідеальної" суми, я вважаю, що людина повинна заробляти стільки, щоб не думати про наступну зарплату. Але велику частину свого заробітку я вкладаю у свій розвиток і розвиток особистої творчості.

gru 1

Зовнішній вигляд, мода. Мода – це корисна річ і цікава штука. У моєму розумінні моди як такої не існує, я не люблю піддаватися мейнстріму. Для мене існує стиль, яким я керуюся при виборі одягу. Якщо я бачу, що модна річ дійсно гарна і стильна – я нею користуюся. Якщо ж вона мене не зацікавила, то вона мене не хвилює.

Дозвілля. Своє дозвілля, в першу чергу, я вважаю за краще проводити в компанії друзів і близьких мені людей. Сходити разом на концерт, виставку, поїхати кудись на природу, наприклад, в гори. Люблю подорожувати і дізнаватися щось нове для себе. Або ж просто проводити час за розмовою. Також люблю відпочити за цікавою книгою або ж фільмом. Я щасливий, що у мене є можливість відпочивати так, як мені подобається.

gru 2

Книги/Кіно. Вважаю за краще не порівнювати книги і кіно. Є маса прикладів, коли фільми, зняті за книгою, виявилися гірші, і навпаки. Це дві різні гілки мистецтва, кожну з них я люблю і поважаю. Коли у мене виникає бажання читати книгу – я читаю, якщо хочу подивитися фільм – дивлюся. Фільми я люблю дивитися у компанії. А ось з книгою так вже не буде :) Зараз закінчую читати трилогію Дена Брауна про Роберта Ленгдона. До цього читав Олдоса Хакслі "Прекрасний новий світ". А що стосується фільмів, то декілька тижнів тому переглянув епізоди Зоряних воєн. Вирішив згадати дитинство :) Можу порадити подивитися фільм Легенда про піаніста з Тімом Ротом в головній ролі. А, взагалі, я боюся давати поради, тому що у кожної людини свій смак.

Самоосвіта і самореалізація. Самореалізація грає важливу роль в моєму житті. Я відчуваю в собі величезний потенціал, я знаю, що я можу не лише узяти з музики щось для себе, але і дати оточенню, зробити свій внесок у розвиток музичної індустрії, її історії. І щоб цього досягнути потрібно розвиватися, покращуватися. Працювати над собою щодня. Тому і намагаюся знайти для себе щось нове, дізнатися. Але ще більше намагаюся знайти це "нове" і "цікаве" не для себе, а в собі. Не хочу, що б в майбутньому у мене виникло відчуття, що я вичавив зі свого потенціалу не увесь максимум.

gru 3

Культура. Культура для мене – це, передусім, духовність. Людина, яка справді чесно і нелицемірно замислюється про щось вище, ніж просто побут, не може бути некультурною. Це відображається у всьому: поведінці, мові, вчинках. Культура потрібна людям. Без неї світ розвалиться і буде хаос. Культура – це чесність і порядність перед самим собою. Немає сенсу говорити про культуру в країні або світі в цілому, якщо її так мало в самих людях. Все треба розпочинати саме з себе самого.

Бог. Бог для мене вища інстанція. Я вірю у Бога, але не в релігію. Бог наділив мене талантом, я йому вдячний за це.

Любов. Любов – це найкраще, що тільки може бути у людини! Любов – це прекрасно. Окрім того, що це джерело натхнення, любов також є чимось важливішим. Це таємниця. Немає жодного почуття у світі, яке могло б бути приємнішим і бажанішим, ніж любов. Усі люди змінюються, коли закохуються. Чому так відбувається – загадка. Але це так. І, за звичай, змінюються в кращу сторону.

gru 4

Стосунки і пристрасть. Не бачу стосунків без пристрасті. Якщо її немає, як і любові – все зруйнується. Любов і пристрасть – це правильна формула міцних стосунків. Людині краще, коли у нього є стосунки. Тоді він живе не лише для себе. А я не дуже хочу жити тільки для себе :)

Від чого втрачаю голову? Намагаюся її не втрачати :) Але, природно, повністю в себе захоплює музика. Коли знаходжуся в творчому процесі, мене дуже важко зупинити і в принципі небажано :) Ні, а ще дуже люблю чіпси :)

gru 5

Майбутнє. Якщо говорити про майбутнє, то бачу себе, як і зараз, лише музикантом. Правда, постараюся стати краще в цьому плані. У мене є конкретні цілі, які я досягну. Вони пов'язані у своїй більшості з музикою. Також у мене залишилися ще два міста, в яких я збираюся пожити – це Київ і, зрештою, Лондон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.