Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 15 листопада 2022, 18:03

80% Львова залишається без світла після ракетних ударів

Львів

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, 80% Львова залишається без світла.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у своєму ТГ-каналі про те, 80% Львова залишається без світла, а через відсутність електроенергії у місті тимчасово призупинили подачу тепла.

"Гарячої води нема. Наші комунальники вже запускають дизель-генератори", – зазначає він.

Ще він повідомив про те, що внаслідок ракетного обстрілу поранено одного львів'янина, якого вже оперативно госпіталізували. Як зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький ця людина перебуває у важкому стані.

Також Козицький зазначив, що частина Яворівського, Золочівського та Червоноградського районів перебуває без електроенергії.

Трамваї та тролейбуси у місті не курсують. Всі школярі та дошкільнята перебувають в укриттях разом з вчителями та вихователями до завершення тривоги.

Про відбій тривоги у місті повідомлять автівки з гучномовцями, а відновлювальні роботи у Львові розпочнуться після завершення тривоги.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 листопада, під час повітряної тривоги російські ракети влучили у об'єкт критичної енергетичної інфраструктури. Через це у частині Львова немає електроенергії та існують перебої з мобільним зв'язком.

Наразі повітряна тривога все ще триває.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.