Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ракетний удар львів

golosameriki.com

Середа, 16 листопада 2022, 04:10

Заняття у школах та садочках Львова скасовані, електротранспорт не курсуватиме

ракетний удар львів

Сьогодні у Львові внаслідок проблем з електроенергією заняття у школах та садочках Львова скасовані, а замість електротранспорту на маршрути вийдуть додаткові автобуси.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий вчора ввечері. 

„Садки та школи завтра працюють в режимі чергових груп. Занять  не буде. Але вчителі та вихователі працюватимуть. Тож, якщо ви не маєте з ким залишити дитину, то її можна привести до навчального закладу... Завтра випускаємо на маршрути Львова додаткові автобуси, адже трамваї та тролейбуси у місті не курсують", - пояснив він.

У сфері послуг працюватимуть лише ті заклади, які  мають генератори: супермаркети, аптеки та банки. 

„Супермаркети у місті працюватимуть на дизель-генераторах.  Як домовлялися з підприємцями раніше, якщо світла не буде довший час, працівники виноситимуть продукти до виходу та продаватимуть їжу на виніс. Аптеки та банки працюватимуть на дизель-генераторах" - зазначив Садовий. 

Станом на 21.00 вчора, 15 листопада, у Львові централізоване теплопостачання було відсутнє. У 50% міста вода була лише на перших поверхах. 

„Подаємо централізовано із застосуванням дизель-генераторів на насосних станціях. Вода буде до 23:00 сьогодні та з 6:00 завтра. Найскладніша ситуація - у Шевченківському районі. Там, де відновити воду централізовано не можемо, будуть їздити водовозки. Графік повідомимо додатково” - написав Садовий. 

Нагадаємо, вчора, 15 листопада, внаслідок ракетних ударив у Львівській області постраждали три об’єкти критичної інфраструктури, одна людина отримала травми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.