Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

повітряна тривога

Середа, 16 листопада 2022, 09:36

На Львівщині через ракетні удари пошкоджені дахи житлових будинків

повітряна тривога

Вчора Львівську область атакували 13 ракет з літаків дальньої авіації, були пошкоджені об'єкти інфраструктури та дахи житлових будинків.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 15 листопада, під час повітряної тривоги, яка тривала з 14:45 год до 18:20 год на території Львівської області, російські окупанти випустили по території Львівщини 13 ракет.

"Під час вчорашньої масованої атаки по Україні в нашу область прилетіли 13 ворожих ракет. Це був ракетний удар з літаків дальньої авіації, які летіли зі східного напрямку. Більшість з них воїни Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України збили.

Внаслідок ракетних ударів три об‘єкти енергетичної інфраструктури у нашій області зазнали критичних ушкоджень. Після атаки без живлення залишилися близько 700 тисяч абонентів Львівщини. Інформація про постраждалих без змін – 1 людина. Чоловік у лікарні, у стабільно важкому стані" – написав Козицький.

За його словами, в області пошкоджені дахи трьох житлових будинків, вибиті вікна в двох житлових будинках, зруйнований один гараж.

Нагадаємо, 15 листопада російські ракети влучили в три об‘єкти критичної енергетичної інфраструктури області, внаслідок чого постраждала одна людина та було знеструмлена більша частина Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.