Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Четвер, 17 листопада 2022, 12:41

В Україні школи планують обладнати системами відеоспостереження

школа на Львівщині

Міносвіти планує обладнати школи відеоспостереженням та металодетекторами.

Про це повідомляє Українська правда.

Міністерство освіти і науки ініціювало розроблення концепції щодо створення безпечних умов у закладах освіти, згідно з якою українські школи планують обладнати системами зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження, а також стаціонарними металодетекторами та огорожами.

"Передбачається, що заклади освіти завдяки реалізації цієї Концепції будуть обладнані комплексом тривожної сигналізації з під‘єднанням до пунктів централізованого спостереження та реагування, системами зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження, стаціонарними металодетекторами та необхідними огорожами" – наголосив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

За його словами, над розробленням цієї концепції нині працює міжвідомча група, яка аналізує ситуацію та вивчає міжнародний досвід, аби адаптувати його до українських реалій.

Додамо, станом на середину серпня понад 100 шкіл Львівщини не мають укриттів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.