Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Турянський

Четвер, 17 листопада 2022, 11:56

Турянський продовжить очолювати НОК Львівщини

Юрій Турянський

Юрія Турянського переобрали головою Національного олімпійського комітету Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 16 листопада, під час зборів Олімпійської ради ГО "Відділення НОК України у Львівській області" головою відділення переобрали Юрія Турянського.

Як заявив Турянський, наступні чотири роки НОК Львівщини планує зайнятися створенням Олімпійського офісу для якнайширшого залучення громадськості, бізнесу до розвитку олімпійських видів спорту на Львівщині.

Також на своєму засіданні Олімпійська рада ухвалила рішення щодо підтримки та розвитку фізкультурно-спортивного руху в області, збереження потенціалу спортивної інфраструктури, кадрів, системи заходів та допомоги атлетам; активізації діяльності на розвиток та зміцнення матеріально-технічної бази олімпійського спорту в області; здійснення заходів щодо посилення діяльності та співпраці обласних федерацій з різних видів спорту.

Йшлося й про те, щоб надавати постійну підтримку провідним спортсменам області, олімпійцям, тренерам, арбітрам, ветеранам спорту, виступати захисником їхніх інтересів, разом з державними органами управління фізичною культурою та спортом, спортивними товариствами сприяти підготовці олімпійського резерву та розвитку спорту вищих досягнень.

Нагадаємо, у 2014 році делегати зборів Олімпійської ради обрали тодішнього т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського головою відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.