Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Холод

Четвер, 17 листопада 2022, 15:34

Гірник і Холод планують перескочити на третій ранг посадової особи

Юрій Холод

У Львівській облраді підготували проєкт рішення про присвоєння рангів заступникам голови Львівської облради Євгену Гірнику та Юрію Холоду.

Про це йдеться у проєкті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

У середу, 16 листопада, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак зареєструвала проєкт рішення про присвоєння рангів першому заступникові голови облради Євгену Гірнику та заступникові голови облради Юрію Холоду, яке депутати мають розглянути на наступному засіданні сесії.

Зокрема, як йдеться у проєкті рішення, облрада планує присвоїти першому заступникові голови обласної ради Євгену Гірнику третій ранг посадової особи місцевого самоврядування, що належить до другої категорії класифікації посад, з 15 грудня 2022 року.

Натомість третій ранг посадової особи заступник голови обласної ради Юрій Холод отримає з 5 січня 2023 року.

Зазначимо, ранги посадової особи впливають на розмір заробітної плати, які отримують посадовці. Чим вищий ранг у чиновника, тим більший розмір доплати за ранг він отримує.

Нагадаємо, на місцевих виборах-2020 року Юрій Холод пройшов до Львівської обласної ради від партії Слуга народу, його обрали заступником голови Львівської облради. До цього він працював у Львівській ОДА. Холода уряд призначив заступником голови Львівської ОДА 13 вересня 2019 року за поданням вже ексголови Львівської ОДА Маркіяна Мальського. 

На першій сесії, яка відбулася 1 грудня 2020 року, депутати обрали депутата від ВО Батьківщина Євгена Гірника першим заступником голови Львівської облради. До цього Гірник працював викладачем та комерційним директором в Інституті обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та був фізичною особою-підприємцем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.