Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

головна ялинка Львова

П'ятниця, 18 листопада 2022, 12:01

Стрий та Червоноград відмовилися від новорічної ялинки

головна ялинка Львова

У Стрию та Червонограді вирішили цього року не встановлювати головні новорічні ялинки.

Про це повідомляють Стрийська міська рада та Червоноградська міська рада на своїх сторінках у Фейсбуці.

Стрийська та Червоноградська міськради вирішили цього року не встановлювати головні новорічні ялинки, натомість у Стрию проведуть благодійний ярмарок для збору коштів на потреби ЗСУ.

"Дякуємо, що так чисельно відгукнулися на наше опитування щодо встановлення цьогоріч у нашому місті новорічної ялинки. Всього 0,01% ваших коментарів були "за" традиційне відзначення Нового року. Більшість висловилася проти.

Варто відзначити, що про жодні фінансові затрати не йшлося, оскільки і дерево, і прикраси маємо з минулих років, а світлова ілюмінація і без того у час тотальної економії електроенергії була б неможливою. Ми пишаємося нашою свідомою громадою, яка готова відмовитися від звичних атрибутів зимових свят з поваги до наших Воїнів і Захисників. Залишаємо можливість проведення благодійних ярмарків для збору коштів на потреби ЗСУ" – наголосили у Стрийській міськраді.

 

Мерія Червонограда також прийняла рішення відмовитися від встановлення головної новорічної ялинки за результатами опитування мешканців.

"Цьогоріч новорічну ялинку в центрі міста не встановлюватимуть. Таке рішення на підставі результатів опитування мешканців прийняв міський голова Андрій Залівський. Натомість зауважив, що на свята вічеву площу прикрасять Різдвяна шопка та дідух" – повідомили у міськраді Червонограда.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.