Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 24 листопада 2022, 09:50

У Львові через аварійні вимкнення 50% містян залишилися без світла

Львів

Сьогодні зранку через запровадження аварійних відключень електроенергії 50% мешканців залишаються без світла.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на 8:30 год, 24 листопада, у Львові через запровадження аварійних відключень електроенергії 50% мешканців залишаються без світла, а також у місті точково призупинили подачу тепла та гарячого водопостачання.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, воду подають до 100% будинків, а маршрутки курсують згідно з графіками. Також у місті додатково випустили ще 10 автобусів.

Через відсутність електроенергії електротранспорт працює на 85%: 2 трамвайних та 4 тролейбусних маршрути їздять за скороченим маршрутом, а 60% світлофорів міста не працюють.

"Кожних 10 хвилин ситуація в місті змінюється у зв’язку з включеннями електроенергії або аварійними вимкненнями" – зазнила Ірина Маруняк. 

Нагадаємо, 23 листопада дві російські ракети влучили в електропідстанцію на Львівщині, через що без світла залишилися Яворівський, Львівський та Червоноградський райони.

Загалом російські окупанти випустили по території України близько 70 крилатих ракет, з них 51 збили сили ППО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.