Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

митний пост у Городку

прокуратура Львівської області

Неділя, 27 листопада 2022, 10:50

Прокуратура підозрює митників посту Городок у незаконному розмитненні авто

митний пост у Городку

Прокуратура повідомила чотирьом митникам посту Городок про підозру за фактом незаконного оформлення 47 транспортних засобів без сплати обов'язкових митних платежів.  

Прокуратура повідомила чотирьом митникам посту Городок Львівської митниці про підозру за фактом незаконного оформлення 47 транспортних засобів без сплати обов'язкових митних платежів на суму понад 3,3 млн грн. 

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області. 

Прокурори Львівської обласної викрили схему незаконного митного оформлення 47 транспортних засобів без сплати обов'язкових митних платежів. Чотирьом інспекторам митного посту "Городок" Львівської митниці повідомлено про підозру за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. 

Митники в умовах воєнного стану, у період з 1 по 5 липня внесли неправдиві дані до автоматизованої системи митного оформлення "Інспектор", що дозволило їм незаконно звільнити власників автівок від сплати обов'язкових митних платежів. Закон про пільгове розмитнення транспортних засобів, що ввозяться в країну, скасували 1 липня.  

Вирішується питання про відсторонення підозрюваних від займаних посад та обрання відносно них запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.