Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Середа, 30 листопада 2022, 14:27

Просадові сайти піаритимуть нянів чин Козицького до кінця року

Максим Козицький

Львівської ОВА до кінця 2022 року висвітлюватиме свою діяльність на п'яти львівських сайтах.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів чотири тендери у системі ProZorro на послуги щодо створення та поширення інформаційного продукту Львівської ОВА на вебсайтах "Твоє місто", "Захід.нет", "Щоденний Львів", "Львівський портал", а також послуги з висвітлення діяльності на вебсайті "Гал-Інфо".

Послуги Львівській ОВА ці сайти повинні надавати з часу укладення договору, а це середина листопада цього року, й до 31 грудня 2022 року, а загальна вартість всіх закупівель становить 164 200 грн.

Загалом департамент комунікацій та внутрішньої політики замовив:

- 7 послуг (по 5 000 грн кожна) з висвітлення діяльності на сайті "Твоє місто" загальною вартістю 35 000 грн у ТзОВ "Медіа-хаб "Твоє Місто";

- 6 послуг (по 9 200 грн кожна) з висвітлення діяльності на сайті "Захід.нет" загальною вартістю 55 200 грн у ПАТ "ТРК "Люкс";

- 23 послуги з висвітлення діяльності на сайті "Щоденний Львів" загальною вартістю 23 000 грн у ФОП Ольги Шостак;

- 21 послуга (по 1 000 грн кожна) з висвітлення діяльності на сайті "Львівський портал" загальною вартістю 21 000 грн у ПП "Інформаційне агентство­ "Львівський портал";

- 15 послуг (по 2 000 грн кожна) з висвітлення діяльності на сайті "Гал-Інфо" загальною вартістю 30 000 грн у ТзОВ "Агенція інформації та аналітики "Гал-Інфо".

Зазначимо, у жовтні цього року Львівська ОВА зменшила на 2 млн грн (до 0 грн) фінансування розвитку місцевих книговидавців, спрямувавши ці кошти на створення промоційних відео- й аудіороликів.

Додамо, у квітні цього року Козицький також вносив зміни до цієї програми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.