Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

представники Франції

drohobych-rada.gov.ua

Понеділок, 5 грудня 2022, 13:55

Дрогобич підписав меморандум про партнерство з представниками Франції

представники Франції

Французькі партнери ознайомились з потенціалом Дрогобицької громади та окреслили перспективи майбутньої співпраці.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Дрогобичі перебувала офіційна делегація з Франції – представники спільноти комун Pays Sabolien, центр якої розташований у місті Сабле сюр Сарт. 

Підсумком візиту французької сторони стала доставка траншу гуманітарної допомоги з Франції та підписання меморандуму про партнерство між Дрогобицької ОТГ та спільнотою комун Франції Pays Sabolien.

Також зацікавлення у французьких партнерів викликав аграрний сектор регіону та зокрема робота комунального підприємства "Тарком", яке окрім вирощування сільськогосподарської продукції, займається утриманням великої рогатої худоби.

"Від початку повномасштабної війни в Україні, французи активно включились в підтримку України та допомогу українцям. Ця робота велась в двох напрямках: евакуація людей зі східних територій та робота з гуманітарними вантажами, в частині постачання необхідної допомоги та військового устаткування. В допомогу включились звичайні мешканці Франції, підприємці, старші люди, які розуміють та усвідомлюють, що таке війна. Ця підтримка надалі з нами" – наголосив почесний консул Франції у Львові Данило Ярема.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.