Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 7 грудня 2022, 13:49

Львівська міська рада звільняє понад 200 своїх працівників

Львівська міськрада

Депутати погодили звільнення понад 200 працівників міськради та затвердили переліки адміністративних послуг Львова.

Вчора, 6 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про затвердження переліків адміністративних послуг, яка передбачає звільнення частини працівників.

"За" проголосували 43 депутати.

Як пояснила директорка юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, загалом планують звільнити 204 працівників Львівської міської ради для впорядкування системи надання адміністративних послуг.

Депутати затвердили:

- перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Львова, суб'єктами надання яких є Львівська міська рада та її виконавчі органи;

- перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Львова, суб'єктами надання яких є органи виконавчої влади;

- перелік адміністративних послуг, які надаються через районні відділи соціального захисту, суб'єктом надання яких є управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики.

Зазначимо, мережа ЦНАПів у Львівській МТГ охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясному-Руському і Лисиничах. Загалом у ЦНАП можна отримати понад 400 послуг.

Нагадаємо, у бюджеті Львова на 2023 рік депутати зменшили видатки на працівників Львівської міської ради, тому довелося скоротити 10% посад.

Додамо, у лютому 2021 року депутати затвердили нову структуру Львівської міської ради, тоді чисельність апарату ради та її виконавчих органів визначили у 1710 осіб, що на 100 менше, ніж було (станом на березень 2020 року чисельність працівників Львівської міськради становила 1810 осіб).

Однак з того часу кількість працівників у міськраді збільшили  до 1982.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.