Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лисиничі

Четвер, 15 грудня 2022, 14:01

Садовий розроблятиме у Лисиничах перфектний комфорт

Лисиничі

Андрій Садовий створив робочу групу щодо розвитку інфраструктури у селі Лисиничі через розселення військовослужбовців.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №426 від 1 грудня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо розвитку інженерної, соціальної та освітньої інфраструктури у селі Лисиничі Львівської МТГ.

"З метою створення сприятливих умов для комфортного проживання, забезпечення сталого розвитку території з врахуванням громадських та приватних інтересів, визначення планувальної організації щодо розвитку інженерної, соціальної та освітньої інфраструктури у с. Лисиничі утворити робочу групу щодо розвитку інженерної, соціальної та освітньої інфраструктури у с. Лисиничі" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи став заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, а його заступником – директор департаменту міської агломерації Юрій Лукашевський.

До складу цієї робочої групи увійшли: директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев.

Робоча група має до 1 січня 2023 року провести комплексний аналіз потреб розвитку інженерної мережі (водопостачання та водовідведення), освітньої інфраструктури (будівництво школи, дошкільного закладу) у селі Лисиничі з врахуванням інтересів військовослужбовців, які проживатимуть на території громади.

І на основі цього аналізу потрібно розробити покроковий план із залученням державних та позабюджетних інвестицій для розбудови села відповідно до детального плану території у межах вул. Винниківської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.