Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Вівторок, 13 грудня 2022, 12:28

У Дрогобичі зимові канікули триватимуть до кінця січня

школа на Львівщині

Зимові канікули у школах Дрогобицької ОТГ триватимуть з 31 грудня по 30 січня.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Цього навчального року зимові канікули у всіх закладах загальної середньої освіти Дрогобицької ОТГ триватимуть з 31 грудня по 30 січня.

За словами керівника відділу освіти Дрогобицької міськради, Віталія Вовківа, канікулярний період довжиною в місяць дозволить освітнім установам зекономити енергоресурси, які через енергетичні виклики й так обмежені.

Що стосується закладів дошкільної освіти та позашкільних творчих закладів, то вони працюватимуть у штатному режимі.

"Попри воєнний стан на території Дрогобицької громади ми змогли вчасно розпочати навчальний рік. Але з огляду на енергетичні виклики, з якими стикнулась освіта цьогоріч, канікули у дітей будуть тривати довше, ніж у попередні роки. По завершенні канікул ми у звичному руслі продовжимо навчальний процес та спільно з освітянами розвиватимемо наші освітні установи" – пояснив Віталій Вовків.

Нагадаємо, департамент освіти і науки Львівської ОВА надіслав навчальним закладам області лист з рекомендаціями приєднати осінні канікули до зимових, зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.