Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

124 бригада ЗСУ

Фб 124 бригади ЗСУ

Вівторок, 13 грудня 2022, 16:01

Львівській 124 бригаді ЗСУ вручили почесну відзнаку

124 бригада ЗСУ

Львівську 124 окрему механізовану бригаду імені Короля Данила ЗСУ за заслуги відзначили відзнакою "За мужність та відвагу".

Про це повідомляє 24-а окрема механізована бригада імені Короля Данила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 12 грудня, бійцям львівської 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила ЗСУ вручили почесну відзнаку "За мужність та відвагу".

"З нагоди Дня Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський вручив командиру 24 ОМБр імені короля Данила полковнику Івану Голішевському стрічку почесної відзнаки "За мужність та відвагу".

Відзнака була присвоєна військовій частині Указом Президента України №315, за особливі бойові заслуги, мужність, відвагу та героїзм особового складу бригади під час захисту територіальної цілісності нашої держави" – йдеться у повідомленні.

Стрічка "За мужність та відвагу" є колективною нагородою військових частин.

Нагадаємо, на початку грудня львівську 125 окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ за заслуги відзначили бойовим прапором.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.