Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Середа, 14 грудня 2022, 16:04

Козицький замовив ремонт кар'єрної стелі на Винниченка

Максим Козицький

Львівська ОВА замовила за 889 тисяч гривень ремонт частини приміщень будівлі на вул. Винниченка, 18.

Львівська обласна військова адміністрація провела тендер у системі ProZorro на послуги з поточного ремонту стін, вікон, стелі в частині приміщень будівлі на вул. Винниченка, 18, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 12 грудня, участь у ньому взяло лише одне підприємство – ТОВ "Перспектива "Місто Буд", яке погодилося здійснити ремонт за 889 960,55 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 1 051 942 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має відремонтувати стіни, вікна та стелі у декількох приміщеннях в будівлі на вул. Винниченка, 18.

У нього має бути матеріально-технічна база для ремонту, випробувальна лабораторія, яка спроможна виконувати контроль якості будівельних матеріалів, виробів і конструкцій, які необхідні для виконання робіт.

За даними аналітичної системи YouControlТОВ "Перспектива "Місто Буд" зареєстроване з 2017 року у Житомирі, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є львів'янин Петро Кручінін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.