Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Четвер, 15 грудня 2022, 17:00

У Львові збільшили розмір абонентської плати за воду

Львівводоканал

З січня 2023 року збільшується розмір плати за абонентське обслуговування з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Про це повідомила пресслужба ЛМКП "Львівводоканал".

"Львівводоканал" з 1 січня 2023 року збільшив розмір плати за абонентське обслуговування з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надаються споживачам за індивідуальними договорами. 

"Розмір плати за абонентське обслуговування затверджено наказом ЛМКП "Львівводоканал" від 01.12.2022 року № ОД – 1096. Зазначимо, що граничний розмір абонентської плати встановлює Кабінет Міністрів України, а саме Постанова КМУ від 21.08.2019 р. №808" – йдеться у повідомленні.

Зокрема, плата за централізоване водопостачання зросла на 17,4%, за централізоване водовідведення – на 17,4%, за обслуговування водоспоживання – на 17,4% без вузла комерційного обліку та на 12,4% з вузлом комерційного обліку.

Зазначимо, у листопаді 2022 рокуу Львові змінили тарифи на тепло і гарячу воду, проте нові тарифи для споживачів на час дії воєнного стану не застосовуватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.