Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Понеділок, 18 лютого 2013, 14:35

Ганущин стверджує, що Дубневичі – одні з багатьох, кого він консультував

Ярослав та Богдан Дубневичі – лише одні із «-надцяти» колишніх кандидатів в депутати, яких консультував депутат Львівської облради Олександр Ганущин як експерт Інституту політичної освіти.

Про це сьогодні, 18 лютого, Ганущин заявив у відповідь на запитання кореспондента Варіантів про його зв’язки з братами Ярославом та Богданом Дубневичами. 

«Я наголосив на тому, що я є експертом Інституту політичної освіти, ми маємо зв’язки з надцятьма кандидатами і вже тепер -надцями, слава Богу, народними депутатами України, яких набули впродовж виборчої кампанії. Дубневич Ярослав Васильович – один із них, я вважаю, що це – приклад дуже успішного народного депутата, успішного політика і побажаємо йому успіху», – сказав Ганущин. 

При цьому, як додав депутат, наразі офіційно він тимчасово не працює, однак найближчим часом він подасть до Львівської облради або ж за місцем праці свою декларацію про доходи.

Нагадаємо, нещодавно Варіанти писали про те, що будучи депутатом Львівської облради від НРУ, Олександр Ганущин співпрацює з представниками інших політичних сил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.