Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 22 грудня 2022, 12:30

Львівська поліція замовила розплідник для собак у кримінальних фігурантів

львівська поліція

Нацполіція Львівщини замовила будівництво розплідника для собак у Львові в фірми, яка фігурує у кримінальному провадженні за шахрайство та підроблення документів.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів". 

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело закупівлю у системі Prozorro на будівництво розплідника на 50 службових собак на вул. Збиральній в промзоні "Сигнівка" у Львові. 

Збудує розплідник для Нацполіції Львівщини ТОВ "Будівельний альянс монтажпроект" за 40,5 млн грн на ділянці площею 0,657 га. Містобудівні умови та обмеження на цей об’єкт виконком Львівської міськради видав ще у 2018 році. 

Тут передбачено будівництво ветеринарного корпусу, адмінбудинку, вольєрів для утримання собак, карантинного вольєра, літнього відкритого вольєру для цуценят і майданчика для дресування собак.

За інформацією видання, офіційним власником ТОВ "Будівельний альянс монтажпроект" є мешканець Житомира Артем Гамоцький, який був двічі засуджений за кримінальні правопорушення.

Зокрема, у грудні 2012 року Житомирський районний суд за крадіжку вирішив позбавити його волі на три роки з іспитовим строком два роки. У 2014 році його звільнили від покарання на підставі амністії. А у березні 2017 року Богунський районний суд Житомира визнав його винним у шахрайстві з кредитами та оштрафував лише на 850 грн. Також Артем Гамоцький є підозрюваним у справі про розбій. 

Директором ТОВ "Будівельний альянс монтажпроект" є Роман Гринкевич, син львівського підприємця Ігоря Гринкевича. Компанія завищила вартість робіт на полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області, фігурує в судових ухвалах у кримінальному провадженні від червня цього року за ознаками злочинів, передбачених ст. 190, 209 і 358 ККУ (шахрайство, легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом і підроблення).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.