Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Камельчук

Вівторок, 27 грудня 2022, 14:36

Нардеп Камельчук приховав у декларації оренду квартири в Києві вартістю майже чотири мільйони

Юрій Камельчук

Львівському нардепу Юрію Камельчуку повідомили про підозру у недостовірному декларуванні.

Про це повідомив журналіст-розслідувач Олег Новіков у Телеграм.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру народному депутату від партії Слуга народу з Львівщини Юрію Камельчуку, який не задекларував орендовану квартиру в Києві та має непогашене кредитне зобов'язання перед банком.

"Справа стосується недостовірного декларування. На думку НАБУ і САП, нардеп Слуги народу Юрій Камельчук не задекларував орендовану квартиру на Печерську в Києві вартістю понад 3,6 млн грн та 48,8 тисячі доларів кредитних зобов'язань перед ПриватБанком" – написав Олег Новіков.

Йдеться про декларацію про доходи Юрія Камельчука за 2020 рік. У 2021 році НАЗК виявило у ній порушень на понад 27 млн грн.

Зазначимо, Юрій Камельчук переміг на парламентських виборах-2019 від партії Слуга народу у 124 виборчому окрузі Львова, що охоплювала Сокальський та частину Кам'янка-Бузького району.

Він закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка, коуч з розвитку, є засновником бізнес-спільноти Ukrainian Business Community, платформи розвитку бізнесу "Бізнес Актив" та Cardinal University.

У 2020 році він офіційно задекларував 504 480 грн загального доходу, натомість у 2019 році дохід Камельчука склав 255 980 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.