Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 29 грудня 2022, 12:44

У Львівобленерго назвали орієнтовні терміни відновлення світла у Львові

Львів

Львівобленерго обіцяє відновити електропостачання у Львові та області сьогодні до 21:00 год.  

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 29 грудня, через ракетну атаку у більшості мешканців Львівської області зникло світло, електрики відновлюють електропостачання після обстрілів.

"За інформацією диспетчерської служби "Львівобленерго" орієнтовно до 21:00 триватиме відновлення електропостачання на Львівщині у населених пунктах, які залишились без електроенергії після чергової атаки російських окупантів" – наголосили в "Львівобленерго".

Нагадаємо, сьогодні зранку під час повітряної тривоги російські окупанти запустили масовану ракетну атаку по Україні. Близько 09:15 год у Львові пролунали звуки вибухів. Мешканці 90% Львова залишилися без світла, існують перебої з мобільним зв'язком та водопостачанням.

Ракети влучили в об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури області. Наразі "Львівобленерго" працює над відновленням електропостачання в області за резервними схемами.

Також сили ППО ліквідували російську ракету над територією Пустомитівської ОТГ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.