Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

П'ятниця, 30 грудня 2022, 10:12

У Львові повернули графіки погодинних вимкнень електроенергії

електропостачання

У місті повністю відновили подачу води та тепла, а електропостачання здійснюється відповідно до планових графіків відключень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні на ранок у Львові тепло і вода подається до усіх помешкань, транспорт курсує, а електропостачання здійснюється згідно з плановими графіками відключень.

"За інформацією від ПАТ "Львівобленерго", станом на ранок електропостачання у Львові здійснюється відповідно до затверджених планових графіків відключень. Натомість наші великі комунальні підприємства працюють у штатному режимі – тепло, холодна і гаряча вода подаються, весь транспорт курсує, 96% світлофорів працювало. Якихось нештатних ситуацій не виникало" – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Зазначимо, 29 грудня під час повітряної тривоги у Львові пролунали звуки вибухів. Ракети влучили в об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури області через що мешканці 90% Львова залишилися без світла.

Загалом по Львівщині випустили 6 крилатих ракет, 4 з яких збили сили ППО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.