Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Xiaomi

Прес-реліз,   Середа, 4 січня 2023, 09:56

Смартфони Xiaomi – переваги та недоліки гаджетів

Xiaomi

Мобільні телефони китайського бренду Xiaomi асоціюються насамперед із доступною ціною. 

Однак чи тільки в цьому їхня перевага? Адже бюджетних смартфонів останнім часом з'являється все більше, але Сяомі вже протягом кількох років не втрачають лідерство на ринку. У цій статті ми хочемо розглянути всі переваги смартфонів цього виробника, щоб зрозуміти причину їх популярності в Україні.

Переваги смартфонів Xiaomi

При покупці телефону тієї чи іншої фірми важливо оцінити не тільки його плюси та мінуси, але й мати можливість вибирати з декількох моделей. На щастя, у Xiaomi вибір є. Оцінити його ви можете в інтернет-магазині Elmir https://elmir.ua/cell_phones/xiaomi/, який пропонує смартфони Сяомі та інших відомих брендів за приємною ціною. Щодо переваг цих гаджетів, варто виділити кілька основних моментів: 

  • хороша автономність – на відміну від більшості інших смартфонів на Android, девайси Xiaomi тримають заряд батареї досить тривалий час;

  • висока якість зображення – відмінна контрастність та реалістична передача кольорів досягаються завдяки використанню IPS- та OLED-матриць;

  • продуктивні процесори – в моделях Сяомі встановлені процесори Qualcomm Snapdragon, які забезпечують гаджетам відмінну продуктивність;

  • привабливий дизайн – смартфон повинен подобатися не тільки внутрішньо, а й зовні, а з цим у виробника все гаразд.

Окремо варто відзначити добротне складання. Сучасні телефони Сяомі зібрані з надійних деталей, що дозволить вам не перейматися станом телефону після річної експлуатації.

Недоліки смартфонів Xiaomi

І все ж, маючи чималі переваги, у гаджетів даного бренду є і недоліки. Перший і основний – вони досить сильно гріються при запуску ігор та енерговитратних програм. Хоча варто сказати на захист телефонів Xiaomi, що цей недолік зустрічається практично у всіх девайсах цього цінового сегмента.

Також варто відзначити внутрішню рекламу, яка може неабияк напружувати користувачів. Однак приємним "побічним ефектом" називають внутрішній функціонал телефону, який забезпечується MIUI. В цілому, купуючи Сяомі, ви отримуєте добротний гаджет за доступною ціною. Вигідна угода.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.