Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 10 січня 2023, 12:26

Директор комунального підприємства Львова завищив вартість робіт на майже два мільйони гривень

Львів

Посадовець завищив вартість робіт з прибирання та підмітання вулиць в одному з районів Львова на 1,8 мільйона гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури. 

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо директора одного із комунальних підприємств Львова за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки.

"Директор комунального підприємства уклав договір з районною адміністрацією про надання послуг з прибирання та підмітання вулиць в одному з районів Львова.

Надалі обвинувачений не здійснив перевірку відомостей і підписав акт приймання виконаних робіт із зазначеними неправдивими відомостями, а саме завищеною вартістю витрат за використання та експлуатацію машин та механізмів на зимове утримання автомобільних доріг та надання послуг з прибирання та підмітання вулиць (зимового утримання).

А саме до вартості машино-годин автомобільної техніки, яка знаходиться на зимовому чергуванні без виїзду, було безпідставно включено витрати на амортизаційні відрахування" – наголосили в прокуратурі.

Загалом вартість робіт завищили на 1,8 млн грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.