Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

loda.gov.ua

Середа, 11 січня 2023, 14:55

Зеленський у Львові провів безпекову нараду

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський у Львові провів нараду щодо безпекової ситуації на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, перебуваючи з робочим візитом у Львові президент Володимир Зеленський провів координаційну нараду щодо безпекової ситуації у північно-західних областях України та  стану забезпечення охорони державного кордону.

"Координаційна нарада у Львові. Головна тема – безпекова ситуація у північно-західних областях України. Обговорили стан облаштування охорони державного кордону, оперативну обстановку на кордоні з Республікою Білорусь та контрдиверсійні заходи на цих територіях.

Розуміємо, що крім потужних заяв нічого потужного ми там не бачимо, проте повинні бути готовими як на кордоні, так і в областях" – заявив Зеленський.

Також Зеленському доповіли про стан та укріплення фортифікаційних споруд на кордоні, про захист Рівненської АЕС, про матеріальне забезпечення прикордонників і військовослужбовців у областях, які межують із Білоруссю.

Зазначимо, разом з президентом до Львова прибули керівник Офісу президента Андрій Єрмак і його заступник Кирило Тимошенко.

Востаннє Володимир Зеленський перебував на Львівщині у травні 2019 року, тоді у Червонограді стався обвал шахти й загинули двоє гірників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.