Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сторонибабський спиртзавод

spfu.gov.ua

П'ятниця, 13 січня 2023, 11:23

Спиртзавод на Золочівщині продали за понад 140 мільйонів

Сторонибабський спиртзавод

Фонд держмайна продав Сторонибабський спиртзавод за 142 мільйони гривень фірмі зі Львова.

Про це повідомляє Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна продав у системі ProZorro Сторонибабський спиртовий завод, що знаходиться на вул. Нова, 4 у с. Сторонибаби Золочівського району.

Аукціон стартував 12 січня, спиртзавод продали ТзОВ "Єс ойл" за 142 007 095,15 грн, а початкова вартість заводу становила 53 335 998,18 грн.

"Загальна запропонована вартість за нерухомість становить 142 007 095 грн. Три учасники змагалися в онлайн-аукціоні. Зростання ціни у 2,6 раза, з 53,3 млн грн до 142 млн грн" – йдеться у повідомленні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Єс ойл" зареєстроване з 2021 року у Львові, займається гуртовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Власником фірми є львів'янин Андрій Лущик.

До складу "Сторонибабського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" входять, зокрема, адмінбудинки, спиртопідвали, артсвердловини, солодовня, котельня, спиртосховища, депо, протирадіаційне укриття тощо, які знаходяться на земельних ділянках у Золочівському районі Львівської області (вул. Залізнична, 21 у смт. Красне; вул. Нова, 4, вул. Заводська, 1 у с. Сторонибаби; в урочищі 9 Смільнівської сільради), у Хмельницькій області (м. Кам'янець-Подільський, вул. Привокзальна, 29), у Тернопільській області (м. Борщів, вул. Степана Бандери, 140; смт Дружба, станція Микулинці-Струсів, вул Лесі Українки, 9г), у Волинській області (м. Луцьк, вул. Ковельська, 67) у Віннцькій області (с. Дружне, вул.Промислова, 25).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.