Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

black93wolf.wordpress.com

Вівторок, 19 лютого 2013, 14:32

Прокуратура розслідує факти розкрадання близько 4,5 млн. грн. під час підготовки до ЄВРО-2012 у Львові

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом незаконного використання близько 4,5 млн. грн. бюджетних коштів під час підготовки до Євто-2012. 

Про це Варіанти повідомила прес-служба пруукратури Львівської області. 

Прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальні провадження за фактом вчинення службовими особами Державного підприємства “Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові” кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України.

Йдеться про незаконне використання Державним підприємством “Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові” бюджетних коштів, які виділялись в рамках виконання Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, - стверджується у повідомленні. 

Ревізією Держфініспекції встановлено, що службовими особами ДП “Дирекція з будівництва об’єктів ЄВРО 2012 у м.Львові” та ТзОВ “Альткомкиївбуд”, вносились завідомо неправдиві дані в акти виконаних робіт по об’єктах “Будівництво стадіону по вул.Стрийській-Кільцевій дорозі у м.Львові”, “Реконструкція стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури по вул.Черемшини”, “Будівництво стадіону по вул. О.Степанівни, смт.Славське”.

У зв'язку з цим, бюджету завдано збитків загальною сумою понад 4 млн. 448 тис. грн.

На підготовку об’єктів до Євро-2012 лише у Львові було залучено 2,166 млрд грн державних та 320 млн грн місцевих коштів. Косторис будівництва стадіону Арена.Львів  склав 2 945 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.