Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

квіти

Понеділок, 30 січня 2023, 14:39

Львівська ОВА витратить понад 250 тисяч з бюджету Львівщини на букети квітів

квіти

Департамент комунікацій Львівської ОВА замовив 680 різних квітів за 252 тисячі гривень у підприємниці з Винників.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на квіткову продукцію, яку переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував у січні, на нього подалася лише підприємниця Андріяна Гарасимович з пропозицією у 252 750 грн. Її й оголосили переможницею закупівлі, а очікувана вартість послуг становила 300 000 грн.

Згідно з закупівлею, впродовж цього року переможець торгів має поставити департаменту комунікацій всього 680 одиниць квітів. Зокрема, це 180 троянд, 130 букетів із троянд, 15 букетів з різних квітів, кошики з квітів різних розмірів та 250 хризантем, оформлених синьо-жовтою стрічкою.

У закупівлі вказано, що квіткова продукція повинна бути виготовлена зі свіжих квітів без дефектів, на стеблі троянд повинні бути листки.

Переможець тендеру має постачати продукцію департаменту власним транспортом, а також у вихідні та святкові дні.

За даними аналітичної системи YouControl, Андріяна Гарасимович, мешканка Винник, зареєстрована як фізична особа – підприємець з 2006 року та займається роздрібною торгівлею квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.