Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 18 січня 2023, 14:50

Минулоріч на Львівщині зафіксували понад 600 ДТП з п'яними водіями

львівська поліція

У 2022 році на дорогах Львівщини виникли 618 ДТП за участю водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Минулого року на дорогах Львівської області зафіксували 618 дорожньо-транспортних пригод за участю п'яних водіїв, 131 з них – з постраждалими. 

"Протягом 2022 року на Львівщині було зареєстровано 9190 ДТП, 1796 з них – з постраждалими. В цих автопригодах загинули 238 осіб, ще 2351 особа травмована.

З вказаної кількості 618 автопригод сталися через перебування водія у стані сп’яніння, з них 131 – з травмованими. На жаль, 8 осіб загинули, ще 189 отримали травми різної важкості" – йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил дорожнього руху та не кермувати у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Правоохоронці нагадують, що за таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від однієї до трьох тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування та конфіскацією транспортного засобу.

Додамо, з початку року на дорогах Львівщини виявили 241 водія, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння, а станом на 31 жовтня 2022 року на дорогах області зафіксували 7277 ДТП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.