Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Броварах

pravda.com.ua

Середа, 18 січня 2023, 11:51

На Київщині у авіакатастрофі загинув Монастирський

ДТП у Броварах

Сьогодні зранку через падіння гвинтокрила на дитячий садочок у Броварах загинули вище керівництво МВС та троє дітей.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 18 січня, у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка впав гвинтокрил ДСНС. У результаті загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Загалом загинуло 18 осіб, серед яких 3 дітей. Ще 29 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 15 дітей.

Як заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, аварія трапилася під час польоту Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

"Мета польоту – у справах. В одну з точок… можна так сказати…гарячих, які є у нас в країні, де проходять бойові дії. Туди направлявся міністр внутрішніх справ" – заявив Кирило Тимошенко.

Наразі Національна поліція просить свідків трагедії з гелікоптером рятувальників у Броварах звернутись до правоохоронців і надати свідчення, які є важливими для з’ясування причин трагедії.

Додамо, Денис Монастирський очолював МВС з липня 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.