Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сихів

Середа, 18 січня 2023, 14:32

Козицький дозволив львівській фірмі звести житлові багатоповерхівки на Сихові

Сихів

Львівська ОВА дозволила львівській фірмі змінити цільове призначення ділянки на Сихові для будівництва житлового кварталу.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького №№ 14/0/5-23 від 17 січня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився забрати земельну ділянку, площею 0,0270 га, на вул. Коломийська, 18-а у Львові в Ощадбанку, змінити її цільове призначення та передати приватній компанії "БК Континент".

На цій ділянці, яку фірма придбала в банку в жовтні 2022 року, вона планує здійснити житлове будівництво.

"Припинити АТ "Державний ощадний банк України" право постійного користування земельною ділянкою площею 0,0270 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Коломийська, 18-а, для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ.

Надати ПП "БК Континент" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки площею 0,0270 га із земель громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ на землі житлової забудови для будівництва й обслуговування багатоквартирного житлового будинку" – йдеться у розпорядженні.

Наразі ПП "БК Континент" має подати розроблений та погоджений в установленому порядку проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки на затвердження обласній державній адміністрації.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "БК Континент" зареєстроване з 2020 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власницею фірми є львів'янка Наталія Михайлів. Вона також володіє дрогобицькою будфірмою ПП "Дрогобицький дворик" й львівським підприємством "Бутси Бест Прайс" (діяльність посередників у торгівлі текстильними виробами, одягом, хутром, взуттям і шкіряними виробами).

Додамо, у жовтні 2022 року Львівська ОВА виділила Трускавецькому заводу мінеральних вод лісові ділянки для облаштування нових свердловин, змінивши їхнє цільове призначення на землі промисловості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.